ПОДІЇ
Аналітичний огляд діяльності ринку управління активами в Україні

Українська асоціація інвестиційного бізнесу (УАІБ) оприлюднила аналітичний огляд діяльності ринку управління активами в Україні за VI квартал 2020 року та за 2020 рік.

Президент України призначив Арсена Ільіна членом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Указом Президента України Володимира Зеленського № 155/2021 від 9 квітня 2021 року Ільіна Арсена Валерійовича призначено членом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

Об’єднання учасників фінансового ринку (ОУФР) звернулося до правоохоронних органів щодо законопроекту № 4684 про Національну комісію з цінних паперів та бірж

Об’єднання учасників фінансового ринку (ОУФР), до якого входять 15 об’єднань учасників різних сфер фінансового ринку та два об’єднання споживачів, звернулося до Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Генеральної прокуратури, СБУ, Державного бюро розслідувань та Національного антикорупційного бюро з листом щодо законопроекту № 4684 «Про Національну комісію з цінних паперів та бірж».

Президент України призначив нових членів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Указом Президента України Володимира Зеленського № 135/2021 від 01 квітня 2021 року призначені новими членами Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР): Барамія Іраклій Геннадійович, Бойко Юрій Юлійович, Шаповал Юрій Іванович, Шляхов Ярослав Миколайович.

Об’єднання учасників фінансового ринку (ОУФР) звернулося до Верхоної ради щодо законопроекту № 5065 про фінансові послуги та фінансові компанії

Об’єднання учасників фінансового ринку (ОУФР) пропонує ініціювати і підтримати рішення про повернення законопроекту «Про фінансові послуги та фінансові компанії» (№ 5065) на доопрацювання. Відповідна позиція виражена в листі, направленому ОУФР в апарат Верховної Ради і парламентський комітет з питань фінансів, податкової і митної діяльності.

Президент України призначив Голову Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Указом Президента України Володимира Зеленського № 69/2021 від 23 лютого 2021 року Руслана Садрудиновича Магомедова призначено новим Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).




©  1998 - 2024  АЮФР